Den kolde krig Holstebro

den kolde krig Holstebro

Holstebro. Vaffelhuset forbereder sig på kold krig. Publiceret marts kl. 1/1. Toni Nielsen. Foto. Under den kolde krig fik danskerne folderen "Hvis krigen kommer", der rådgav om, hvad man skulle gøre i tilfælde af atomvåben og giftgasser. v/ Ole Melthin, forvalter, Holstebro Museum Ole Melthin viser rundt og beretter om bunkerens funktion under Den kolde Krig. Det maksimale.

Videos

Den kolde krig - og kampen om historien

Den kolde krig Holstebro - koster

Undervejs finder vi et sted, hvor vi kan indtage aftenkaffen i det fri. Vi skal ud at gå en tur i det naturskønne område ved Hover Å, hvor stier og en bro over åen binder området sammen med de flotte gravhøje og hulveje på nordsiden af åen. Om Jysk Fynske Medier. Køb adgang for kun   Køb adgang for kun knud den store 50plusmatch dk login Under den kolde krig fik danskerne folderen "Hvis krigen kommer", der rådgav om, hvad man skulle gøre i tilfælde af atomvåben og giftgasser. Skattestyrelse er plaster på såret. Det var netop i denne kirke, at Reformationens førstemand, Hans Tausen så tidligt som i holdt sine lutherske prædikener for en stadigt voksende tilhørerskare af viborgensere, indtil pladsmangel året efter tvang dem ud på kirkegården og senere ind i gråbrødrenes kirke.

Den kolde krig Holstebro - Fleshlight det

Fotografering Upload fotos til arkivet. Klik og læs mere. Vestjysk Bank-aktien i yoyo-bevægelse. Verdenskrig og Danmarks Besættelse. meter beton under sygehuset i Holstebro skulle lægerne operere og forbinde, hvis bomben faldt og gjorde Holstebro radioaktiv under den kolde krig. 2/. Holstebro. Vaffelhuset forbereder sig på kold krig bliver nødt til at gå i tænkeboks,«siger Toni Nielsen fra Vaffelhuset til HolstebroXpressen. Startpris: 40,-DKK | Varens stand: Brugt | Vare: DEN KOLDE KRIG | Lokation: Holstebro. den kolde krig Holstebro

0 thoughts on “Den kolde krig Holstebro

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *