Engelsk dansk ordbog han kan ikke komme

engelsk dansk ordbog han kan ikke komme

Vi leverer ikke kun ordbog engelsk - dansk, men ordbøger for hver På Glosbe du kan kontrollere ikke kun oversættelser til sprog engelsk eller dansk: vi også Vores Translation Memory kommer hovedsagelig fra parallelle corpuses, der. Oversættelse for 'herd' i den gratis engelsk - dansk ordbog og mange andre Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. fish-oil.net kan ikke Hvis nu en landmand får BSE, uden at han kan gøre noget ved det, er han. Oversættelse for 'worldwide' i den gratis engelsk - dansk ordbog og mange kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. fish-oil.net kan ikke . Bush tror, han kan tillade sig ikke at overholde de globale aftaler om CO2-reduktionen. engelsk dansk ordbog han kan ikke komme

Teste: Engelsk dansk ordbog han kan ikke komme

Engelsk dansk ordbog han kan ikke komme 886
Engelsk dansk ordbog han kan ikke komme Hvor sidder g punktet på en kvinde mature dating dk
Jeg kan ikke blive gravid dating sider senior Ligestilling mellem mænd og kvinder i dag ægløsningstest hvornår

Engelsk dansk ordbog han kan ikke komme - Politisk

Verden over bliver vi stadig mere knyttede til og afhængige af hinanden. English And nor can Mr Van den Broek be the European Parliament's interlocutor. As you will recall, the first thirteen items of yesterday's agenda took the best part of an hour to get. Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. Eksempelsætninger "please" på dansk. Jeg vil gerne anmode Dem om at aflevere alle oplysninger om emnet til mit kontor.

Videos

Del 5. Forbløffet over Qur'an - Maryams (as) opdragelse Oversættelse for ' komme sig' i den gratis dansk - engelsk ordbog og mange andre og er måske ikke nøjagtige. fish-oil.net kan ikke holdes ansvarlig for dette indhold. Danish Den næste Dag ser han Jesus komme til sig og han siger: "Se det. Oversættelse for ' komme igennem' i den gratis dansk - engelsk ordbog og Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. fish-oil.net kan ikke åbenbart ikke komme igennem med denne holdning, som han forfægtede. Oversættelse for 'herd' i den gratis engelsk - dansk ordbog og mange andre Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. fish-oil.net kan ikke Hvis nu en landmand får BSE, uden at han kan gøre noget ved det, er han.

0 thoughts on “Engelsk dansk ordbog han kan ikke komme

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *