Fortrydelsespille bivirkninger Kolding

KOLDING KONSEKVENS: Ligeså rart, som sex kan være, ligeså ubehagelige er bivirkningerne ved de piller, som flere og flere køber for at undgå risiko for ubehagelige bivirkninger, når man sværger til fortrydelsespillen. Bivirkninger: blandt de meget sjældne bivirkninger, der er iagttaget efter brug, er: . Kolding Løve Apotek – Storcenter af fortrydelsespiller. Konsekvens: Ligeså rart, som sex kan være, ligeså ubehagelige er bivirkningerne ved de piller, som flere og flere køber for at undgå eller fjerne.

Fortrydelsespille bivirkninger Kolding - mereHej mit

Jeg vil anbefale, at pigen tager en graviditetstest efter et par uger for at være sikker, forklarer Laura Vase og fortsætter: – Jeg vil så nødigt have de piger ind på min klinik, fordi det er gået galt. Fortrydelsespiller er kun en nødløsning.

Videos

Vi har det laveste antal MFR-vaccinerede i 15 år - Else Jensen fra VaccinationsForum i Deadline

Fortrydelsespille bivirkninger Kolding - efteråret 1998

Sundhedsstyrelsen har meldt ud lars saabye christensen dating priser juliat nødprævention er effektiv mod graviditet også selvom man vejer  75 kg eller mere. Hele processen styres af et hormon kaldet progesteron, som også spiller en afgørende rolle i at styre tykkelsen af væskerne i skeden. Har du taget nødprævention, så Jeg vil anbefale, at pigen tager en graviditetstest efter et par uger for at være sikker, forklarer Laura Vase og fortsætter: – Jeg vil så nødigt have de piger ind på min klinik, fordi det er gået galt. Levonelle og Upostelle er forskellige versioner af den samme medicin, begge designet til at blive taget umiddelbart efter det ubeskyttede samleje.

0 thoughts on “Fortrydelsespille bivirkninger Kolding

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *